9 LÉPÉS A SIKER FELÉ

Árajánlat
Nem tudod pontosan mire van szükséged? Semmi probléma! A Mi árajánlatunk nagyon egyszerű, nincs benne semmi trükk. Amint az árajánlat el lett fogadva, nem fog változni. Megjegyzés: Ha szeretnél kívülálló bővítményeket mint például a Mailchimp, azoknak lehet havi díja!
1
Árajánlat
Előleg
Egy 50%-os előleget kell fizetni, mellyel elkezdhetjük a fejlesztéseket.
2
Előleg
Kérdések
Ahhoz, hogy tudjuk, mire van szükséged, jobban meg kell ismernünk téged és a cégedet is. Mi a fő célod az új weboldaladdal? Valami új kinézetre vágysz? Túl lassú a jelenlegi oldalad? Nem hoz annyi vásárlót mint szeretnéd? A kérdéseink felvázolják számunkra mit is szeretnél pontosan.
3
Kérdések
Tartalom
Ennél a résznél kellesz a legjobban. Küldened kell egy dokumentumot mindenféle anyaggal, amit szeretnéd, hogy fel legyen használva. Segítünk elképzelni hova is illenének bele.
4
Tartalom
Design
Nézz körül a kapott demó oldalakon, mondd el melyik tetszik és miért. Ez sokban segíteni fog kialakítani a teljesen egyedi weboldalad. Amint megvan a kiválasztás, összeállítunk egy sablont a számodra, melyet annyiszor változtatunk meg, amennyiszer csak szeretnéd.
5
Design
Fejlesztés
Amint megvan a kinézet, elkezdjük megépíteni egy általunk létrehozott szerveren, hogy jelenlegi weboldalad addig is működjön. Folyamatosan végigkísérheted a fejlesztés menetét, élőben nézheted végig. Ha van már meglévő blogod, ingyen átvisszük az új helyre.
6
Fejlesztés
Élesítés
A pillanat amire vártál. Kész a weboldalad! Egy utolsó nagy tesztet még végzünk, hogy valóban minden működik ahogy kell. Megnézzük a gyorsaságot, hogy minél több vásárlód legyen. Amint a pénz maradék 50%-a beérkezik hozzánk, élesítjük weboldalad.
7
Élesítés
Training
Kapsz egy gyorstalpalót weboldalad működéséről, szerkesztéséről. Ha véletlen ez nem lenne elég, vagy nem szeretnél ezzel foglalkozni, választhatsz havi karbantartást is, melynél mi végzünk el mindent helyetted.
8
Training
Party
Élvezd a vadi új, modern, könnyen használható, vevőcsalogató weboldalad!
9
Party

Tedd meg az első lépést