Kérdéseid vannak?

Nekünk válaszaink.

A legtöbb weboldal 6-8 hét alatt készül el. Ez egy általánosított adat, és nem garantált. Miért is? KORLÁTLAN változtatási lehetőséget biztosítunk minden weboldalhoz, emiatt az elkészítési idő megnőhet. Arányaiban 1-1 változtatás (mérettől függően) akár 1-1 héttel is megnövelheti a befejezési időt.  Egy másik fontos tényező az a tartalom. Minden szövegezést, képet stb. NEKED kell biztosítani. Ebben segítségedre lesz a kinézet tervezési stádiuma, ahol megadjuk a területet, ahová kép/szöveg fog kerülni. Minél hamarabb elkészülsz ezekkel, annál gyorsabban lesz kész a weboldal.

Sajnos nem. Arra ösztönzünk mindenkit, ezt oldja meg házon belül, vagy keressen egy erre szakosodott céget.

Igen! WordPress rendszeren fut a világhálón található weboldalak fele, és ezek közül is a legtöbbet használt weboldal építő bővítmény az Elementor, több mint 5 millió telepítéssel. Így nem kell foglalkoznod egy kitudja honnan megvásárolt sablonnal, aminek a szerkesztése az őrületbe kerget. Amint elkészült az oldalad, észre fogod venni, hogy a szerkesztés Elementorral piszok egyszerű. Ráadásul nyílt forráskódú, csakúgy mint a WordPress, így nem kell aggódnod amiatt, hogy nem lesz kompatibilis és összetöri az oldalad.

50% előre, majd a fennmaradó 50% amikor elégedett vagy a weboldaladdal. Nincsen semmilyen rejtett dolog, amit látsz azt kapod. Egyéb, általad választott bővítmények (pl Mailchimp) havi díjat kérhetnek, ezek nincsenek benne az árban. Sajnos ezek nincsenek ingyen.

Semmi probléma, mivel KORLÁTLAN változtatási lehetőséget biztosítunk. Addig nem hagyjuk abba, amíg elégedett nem vagy az oldaladdal. A folyamat is e köré lett tervezve.

Rá fogsz jönni, hogy nagyon egyszerű egy Elementorral épült weboldalt szerkeszteni. Egy rövid betanítási idő után már magad is átírhatod a szövegeket, képeket cserélhetsz.

De ha még így is bonyolultnak találod, vagy esetleg nem szeretnél ezzel bajlódni, havi díjas karbantartási opciónk erről is gondoskodik. Bővebben ITT olvashatsz róla.

Nem. Egyrészt más munkáját csak nagyon körülményesen lehetne átlátni, másrészt a webkészítési folyamat nagyon precíz, bármi eltérés összeboríthatja. Viszont fel tudjuk használni a már elkészített szövegeket és képeket, ezzel is gyorsítva a folyamatot.

A Branding egy nagyon tág fogalom. Mi főleg a vizuális részével foglalkozunk. Vannak olyanok, akik már kész logóval, színvilággal érkeznek, de vannak olyanok is, akiknek nincsen elképzelésük, hogyan is nézzen ez ki. Vannak, akik csak egy frissítést akarnak. 

Amit mi nyújtunk:

  • Logó
  • Tipográfia
  • Színpaletta
  • Formák, alakzatok, minták
  • Illusztrációk, ikonok
  • Interaktív elemek

Minden elkészített weboldal tartalmaz egy egyedi blog kinézetet, melybe könnyen át lehet emelni a már működő blog bejegyzéseit.